Pochyby a jejich pohyby

Pochyby a jejich pohyby

Anotace: .

Nahoru dolů,
od hlavy k srdci.
Od rozumu k citům.
A zpátky ..

Unášeny hustou krví,
zajatci mé pozornosti,
šanci vidí v revoluci.
Pod vysokým tlakem,
s ostychem i chtíčem!

To nejtěžší a nejlhehčí je, lásko, sex.

Před první nocí,
ukážem si všechny jizvy.
A pak ta trapná bolest
konečně zmizí.

Ach...
Autor Tecka 2, 15.08.2009
Přečteno 269x
Tipy 8
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, 6thSun, Caracol, Bíša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nádhera...... láskyplné, krásné

15.08.2009 23:42:00 | Caracol

Stip.

15.08.2009 23:16:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí