táhni k čertu

táhni k čertu

Anotace: není co dodat

Táhni k čertu





Spálené srdce

na černý kámen

ze suché větve

krkavec kráká ámen

Vyprahlá planina duše

cáry mlhy nad zemí

každé slovo zní hluše

jen myšlenek černé páření

Tvář ukrytá závojem slzí

a v ruce dopis

.............., že tě to mrzí
Autor vlčice alfa, 15.08.2009
Přečteno 291x
Tipy 6
Poslední tipující: WAYWARD, Mraveneček, labuť, Zefi
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...na dané téma dost dobré ST

14.10.2009 09:10:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí