Hádka

Hádka

Anotace: Mě prostě napadlo...

Ztrácí se moje víra.
V srdci zas větší je díra.
Kam se poděli všechny hezké chvíle.
Pomalu slábnou na síle.
Už jsou tenké jako nitky.
Z lásky zbyli jen zbytky.

Možná trocha suchých kytek.
Trocha menších, drobných výtek.
Utopených v můze třpytek.
Autor mexx, 16.08.2009
Přečteno 333x
Tipy 7
Poslední tipující: Bíša, annuska, Lenullinka, malá slečna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí