Slza

Slza

Anotace: ...

Nech tu kapku slzy
Jež stéká po mé tváři
volně padnout k ostatním
Vedle hlavy na polštáři
Je to slza štěstí
Proč stírat bys ji chtěl
Pláču pro tu vášeň
Co dotkla se dvou těl
Slunce vyšlo, jsi tu stále
Ve své ruce držíš mou
V očích nástin beznaděje
Zvony v srdci dál mě zvou
Černý plášť, jež halí zemi
Jal se svěřit tajemství
Člověk, který stále doufá
Ve své sny pak věřit smí
Autor Emira, 16.08.2009
Přečteno 356x
Tipy 10
Poslední tipující: nalča, ilona, Pevya, Juraj Hrom, Marfuša, Psavec, Květka Š., Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná slza štěstí.

23.08.2009 17:10:00 | Pevya

a tak trochu tajomná a tak veľmi pekná, i ja mám dáke o slzičkách, ESTÉ

17.08.2009 20:08:00 | Juraj Hrom

ST...

16.08.2009 03:17:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí