Smutek v lásce

Smutek v lásce

Anotace: chtěl bych s Tebou být ....

28.12.2008 17:35

Smutek v lásce

Píši a ozývam se
leč málo platné mito je,
neboť ani hláska či písmenko
od Tebe mi nejde
přesto vím
co řici mi chceš
to stejné i já
Tobě posílám

Leč smutek cítím
jak sama jsi
a v myšlenkách
se trápíš
co stím

Co udělať
a být s Tebou
a mít Tě v náručí
sladce Tě líbat
cit s Tebou prožívat
a přitom se skrývat
hnání osudem

Moc na Tebe myslím
a smutno mije
přesto doufám
ze osud povolí
a bude nám nakloněn

Moc bych sito přál
a byl jen s Tebou
se svou milou
po které tolik toužím
a své srdce Ti z lásky dal
s jedním klíčem
které máš jen Ty

Lásko miluji Tě
přesto spolu
souzníme dál
Autor JarekBrnoCz, 16.08.2009
Přečteno 312x
Tipy 3
Poslední tipující: carodejka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

I trochu smutnet je krasne, ve Tve basni.

17.08.2009 01:30:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí