Sen

Sen

Anotace: .

Včera se mi zdálo
o tobě.
Krásný dlouhý sen.
Já chtěla noc a ne den.

V lese jsem seděla,
v mechu a borůvčí.
Sebe jsem viděla
v tvém pevném náručí.

Pak jsi přišel.
Ke mně sis sedl.
Ze mne hlásek vyšel,
konečně jsme spolu.

Chytil jsi mne za pas,
lehce políbil
a mluvil o nás
dvou,jen o nás dvou.

Začal jsi mne líbát.
Vášnivě.
Já se přestala hlídat,
jak to bylo nádherné.

Na mechu a na kapradí,
dvě nahé postavy,
spolu v jedno propojení,
ona a on.
Autor sypinka, 16.08.2009
Přečteno 591x
Tipy 4
Poslední tipující: Caracol, P€ŤULK&
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

;-)

16.08.2009 23:47:00 | Caracol

Často snívám - o svém princi a o tomhle. ST, za tu vzpomínku, když jsem byla s ním

16.08.2009 19:04:00 | P€ŤULK&

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí