kdo a proč...

kdo a proč...

Anotace: volání o pomoc...

Kdo obrátil mi duši naruby?
Proč ze srdce mi trčí kudla rezavá?
Kdo se mi směje, že jsem celá bolavá?
Proč nikdo nečte moje řádky?
Proč tóny ozvěnou se vrací zpátky?
Kdo zachytí mé S.O.S.?

Prosím, ještě dnes...
Autor *Mia*, 11.11.2005
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí