Rozloučení

Rozloučení

Anotace: Rozloučení s někým důležitým a uvědomění si co vlastně znamená.

V tuto chvíli poslední,
v tento moment pravdivý,
všechno bych Ti říci chtěl,
i co já sám nevědel.

Jak jen začít, přestat lhát,
přestat sobě vyčítat,
že udělat sem mohl víc,
proč nepřestal jsem jenom snít.

A proto teď chci Tobě říct,
že miluji Tě a nic míň,
jen pro Tebe tu teď chci být,
chtěl bych té šance využít.

Dnes poslední den však tu je,
a neříkej mi, že ne, to ne,
snít přestal jsem - otevřel oči,
tak sbohem teď bych Ti chtěl říci..

@>-->--
Autor PetAnderson, 16.08.2009
Přečteno 382x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..... nemám slov

16.08.2009 23:06:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí