Kočičí sny

Kočičí sny

Anotace: ...ani kočky to nemají jednoduché :)

Když upřely se na mne tvé oči zelené
a šeptaly, "neboj se přítele",
stála jsem pohybu neschopna
v tvých očích zcela ztracena.

Luna střídala se s Jitřenkou,
já chodila se zoufalou myšlenkou,
jak zapomenout na tvé oči,
které mě drželi ve své uhrančivé moci.

Bránila jsem se, leč marně.
Seděl jsi na zdi v tom letním parně,
a díval se upřeně...na mě.

Ráda bych věděla, zda tušil jsi něco o mých snech,
za nocí strávených na stromech.
Přešla mě chuť myši lovit,
kdybych to uměla,chtěla bych jen o tobě mluvit.

Tak přešlo léto utopené ve snech
a s tebou prožitých dnech,
když na tlapkách lechtal nás mech.

Zbyly mi na tebe jen čtyři vzpomínky
a nelehký úděl maminky.
Teď už vím, že se snění nevyplácí,
že se nakonec ve starostech o koťata ztrácí.
Autor LeeF, 16.08.2009
Přečteno 313x
Tipy 12
Poslední tipující: susana načeva, losscar, Tomáš Marný, Sweet KiWi, Bíša, greapy, sei to do
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

málokdo umí hladit aniž by si smlsnul na "třešničce", škoda jen že to hřálo, když bylo to jen na chvíli, s "mytím nádobí" nechtěl Ti pomoci, prostě sobec, blbý je že je na první pohled nepoznáš, možná o to větší zodpovědnost jíti do hloubky :-) koťata jsou přítulná a miloučká

29.11.2009 22:12:00 | losscar

nádherný obsah

01.10.2009 23:06:00 | Nigol

:o))

30.08.2009 23:51:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí