Ráno

Ráno

Anotace: Ano mám tě rád jen si to asi neuvědomuješ jak....

Haló vstávej má milá, rosa trávu skropila.
Ptáčci hlučně štěbetají, kde prý se nejlépe nají
a ty ještě spíš.

No tak vstaň už z postele a netvař se tak kysele.
Slunce svítí krásně hřeje a ty doma jenom kleješ,
že se nestydíš.

Dobré ráno má milá očka se ti slepila.
Jsi jak kočka po probuzení, protáhneš se zuby ceníš,
snad mne nechceš sníst.

Vstávej dělám snídani, dáš si kávu, čaj, džus, či co já vím.
Nebo jenom trošku mléka?Líbí se mi když se svlékáš,
ráno v koupelně.

Tak Ahoj... to ti trvalo, že dáš si pouze kakao?
Že nemáš hlad, jsi syta z lásky. Ty děláš mi na tváři vrásky.
Tak strašně tě mám rád.
Autor Eru Alonnar, 17.08.2009
Přečteno 353x
Tipy 1
Poslední tipující: mašinka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jé :) Taky bych si dala kakao, ale to si holt musím udělat sama.

17.08.2009 11:08:00 | mašinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí