the end forever

the end forever

Anotace: :'-(

proč pláčeš???
nechej ho jít
bolesti neutečeš
nebylo mu dáno žít
nevíš co se mu hlavou honilo
nad čím přemýšlel co ho trápilo
jednoduše chtěl nás opustit
a ty ani nikdo jiný nedokázal by zabránit
mu je teď lépe
a zajímá ho
že tvý srdce slaběji tepe
věř že hlídá tě ze světa onoho
a nic špatného se ti nestane
to nedopustí
miloval tě ale ty jsi mu srdce zlomila
snad ti teď odpustí
když vidí co by jsi dala
za to aby tu mohl být
zase tam s tebou stát
jako tehdá tě políbit
a krásně se na tebe smát
podívej se na nebe na hvězdy
vidíš???jedna září víc
a bude navždy
to je on v noci hvězdou a ve dne vzduch tvých plic
pořád s tebou
nikdy neopustí
jen nezapomeň
Autor Mirusek, 17.08.2009
Přečteno 405x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Mraveneček, Someday
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je krásná, smutná...moc mě oslovila

18.08.2009 18:41:00 | malá slečna

Je to... Ani nejak nemam slov co to je... Je to krasny a strasne smutny, je to od srdicka a velice chytlavy...

17.08.2009 20:56:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí