Dívkám (díl sedmý)

Dívkám (díl sedmý)

Anotace: Sedmý díl je pro Martiny, Mileny, Natálie, Ingrid, Denisy, Leony, Vlasty, Terezy, Elišky, Sáry. Dál pak pro všechny, jež si jej budou chtít přečíst

MARTINĚ

Čeká mě v kabátku,
čeká mě u kina.
Půjdem na pohádku,
těší se Martina.

MILENĚ

Dokud mi nepřijde zpátky
budu smutný šíleně,
a tak tyto čtyři řádky
chci věnovat Mileně

NATÁLII

Jo, to byla nepříjemná
patálie
Když mě postrašila z temna
Natálie.

INGRID

Řekla, že mám do večera
do dřeva dráp sfing rýt,
že je to dar pro pátera,
sdělila mi Ingrid.

DENISE

Před trsem kopretin
je modrá larisa
Čichá z ní do květin
rozverná Denisa.

LEONĚ

Zdála se jak pegas
v té záři neonů,
v které jsem ve Vegas
uviděl Leonu.

VLASTĚ

Proto, že nám právě dneska
došla zubní pasta,
křičí, že má muže mezka,
od koupelny Vlasta.

TEREZE

Koupil jsem si Octávii,
pět lidí v ní uvezu,
Tak jsem z Žatce do Podyjí
vzal stopařku Terezu.

ELIŠCE

Vykvetly v okolí
pampelišky.
Snad rostou ty stvoly
pro Elišky.

SÁŘE

Když maluje obličeje,
tužkou skici čmárá,
pak dá štětec do oleje,
vykouzlí tvář Sára.
Autor Mr.George, 11.11.2005
Přečteno 316x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hned se mi to četlo lehčeji, když vím, že i pro mne byl stvořen veršík :o)

27.11.2005 08:33:00 | michala

ahojik, pohádkové a fantazii mám ráda. PS. máš v plánu napsat o všech jménech v kalendáří? :-)

17.11.2005 21:43:00 | Nausika

Tak dráp sfing... a v dřevu rytý...
za ten letí metál veliký! :o)))

11.11.2005 14:12:00 | Cecilka

zas žádná Monika..no..jasně..už si dělám jen trapnou legraci..vím :o))

11.11.2005 14:11:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí