...

...

Anotace: když člověk pozná, že zabývat se minulostí nemá smysl, ale je pozdě změnit to, co se kvůli té minulosti všecko stalo.

Cože?Přišel konec mého snění?
Ne, to jen život, se tak rychle mění.
Ze studenta pracující,
vstříc novým věcem kráčející,
stále však minulostí se zabývající.

První velká láska?
škoda slov loni i teď,
vybrala si namísto mě fet.

Samota mi v hlavě hučí jako zvon,
zůstal mi na tebe jen telefon.

Večer, co večer vzpomínám.
Večer, co večer sama usínám.
Den za dnem nežiji, ale přežívám.
Byl jsi pro mě vším,
teď však už jen sním.
Nesním o nás, ty jsi pryč,
po tobě zbyl mi jen chtíč.
Chtíč, po nové lásce,
lepší než staré sázce.
Chtít milovat, to je můj sen, ale jak?
Vzal jsi mi každičký šťastný den.
Chlastat z bolesti je hnus,
konečně jsem začala mít lepší vkus.
Rok je pryč a utekl jak voda,
nejlepší je, že mi začla chutnat soda.
Jsi pryč je to tak,ale
jak mám někoho jiného zase milovat.
Autor Niky88, 17.08.2009
Přečteno 357x
Tipy 7
Poslední tipující: Mraveneček, Quigleika, Radek.oslov.Šafárik, Someday
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

děkuji... :-)

05.11.2009 16:05:00 | Niky88

st

04.11.2009 21:32:00 | Quigleika

povedené

18.09.2009 17:56:00 | Radek.oslov.Šafárik

Chce to cas... Chce to cas ze vseho se oklepat, obrecet to, bejt nestastna, poradne nestastna a pak to proste najendou prejde... Ani si toho nevsimnes... Ale chce to cas... Spoustu casu... Jinak to bohuzel nejde... Drzim palce...

17.08.2009 20:53:00 | Someday

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí