Počkej

Počkej

Anotace: ...poté se už nemusíme bát...

Sbírka: Slova v kalužích

Počkej chvíli
Až bude zima
Až nebudou létat motýli
Až změní se klima

Počkej na moment
Kdy větev se zlomí
Kdy nová dorůstá
Kdy všechno je nový

Počkej na okamžik
Vždyť nejsme tak daleko
Stačí jen žít
a čekat...na léto...
Autor Bourdon d'Charpiott, 17.08.2009
Přečteno 386x
Tipy 1
Poslední tipující: Emira
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí