Tenkrát

Tenkrát

Anotace: Možná vás zmátne,že je to psáno v mužském rodě,ale je to jen kvůli rýmům,opravdu jsem to psala já.

Úplně sám,bez tebe,tak sám,bez tebe,úplně sám,
baby,miluji tě,nemohu na tebe zapomenout,rád tě mám.
Až do dne,kdy tě znovu uvidím,zůstávám sám,tvůj dlouho ztracený přítel.
Chci znovu uvidět tvou krásnou tvář,tak to abych za tebou zas přišel.
Nemůžu se dočkat až tu budu jen pro tebe,moje přítelkyně,
moc často se nevidíme a já ani nevím,kdo z nás je na vině.
Zdá se,že přes problémy života,radosti a bolesti,jsem tu byl pořád
a zůstanu tu,protože už dlouho ti chci říct větu mám tě rád.
Budu vzpomínat na dny a na časy,které jsi se mnou strávila,
když jsi mě potřebovala,byl jsem ti po boku,ale ty jsi odešla.
A já jsem tu tak sám a teď musím čelit životu sám,
kéž bys tu byla a držela mě za ruku,rád tě mám.
Něco v životě nechápu,co si počnu bez tebe?
Já tě přece miluju,proč jsi odešla beze mne?
Někdy láska přijde úplně náhodou,ale teď mě opouští zas,
každé ráno si přeji,kéž bych zase uviděl tvou tvář.
Tvoje místo je tak prázdné,jsem tvůj přítel dlouho ztracený,
až do dne,kdy tě znovu uvidím,jen smrt nás rozdělí.
Sdílej mé okovy,sdílej mé oběti,odejmi mi mou bolest,moji ztrátu,
byl bych moc rád,kdybych dokázal otočit ručičky času.
Byli bychom tu společně,teď v našich myslích,
trápí mě,že už nevidím štěstí a lásku v tvých očích.
Navždy si v myšlenkách udržím tvůj krásný pohled,
na věky věků pro mě přestane existovat čas a tenhle svět.
Tenhle svět nás rozděluje a nemůže nám pomoci,ale pořád věřím,
že nakonec přijde ten šťastný den,až se u tebe znovu objevím.
Věřím,že mi budeš držet místo,jaké si zasloužím,
a jestli se ti bude zdát,že se v bouři znovu ztratím,
odpusť mi a vzpomínej na mě,protože až do onoho dne,než tě znovu uvidím,
nás rozdělí jenom smrt,to,že jsem tvůj dlouho ztracený přítel,dobře vím.
Autor indiánka, 18.08.2009
Přečteno 361x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí