Co není

Co není

Anotace: když láska uvadá

Sbírka: Kniha stížností

Co není to ni láska zachrání,
pořád mám před očima to naše setkání.
Umíráček zvoní
Oči slzy roní.

Tvůj úsměv pln ironie,
srdce příliš rychle bije.

Ani polibek, ruky podání,
nic co lásku ochrání.

Pád na zem, přímo z nebe.
Dvě postavy vedle sebe.
Spolu, mlčky, poslední volání.
Těžko objetí to zachrání.

O to zraňuje víc,
tvářit se jakože nic.
Odejít s hlavou vztyčenou..

a vědět, že já toho příčinou
Autor darkday, 18.08.2009
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: labuť, Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí