Krásná neznámá

Krásná neznámá

Anotace: Léto je pokaždé něčím zvláštní.Poznáváme nové lidi,přátelé i lásky...

Nedávno prožil jsem srpnouvou noc překrásnou,
měl možnost poznat blíže osobu získávající si mé srdce.
Mé přání je sledovat sní hvězdy co nikdy nehasnou,
v laskyplném obětí a to ruku v ruce..

Při pohledu do jejich tajemných a nádherných očí,
které se hlubokým tůním rovnat mohou.
Já přemýšlel je to hypnóza nebo se jen hlava točí,
chvílemi jsem měl problém udržet se na nohou..

Já v tu chvíli přál jsem si zastavit čas,
aby tato krásná noc nikdy neskončila.
Snad začne i ona kapku věřit v nás,
děkuji ti že jsi mě sladce políbila..

Od té doby má hlava je tebe plná,
jen vědět co bude se dít dál.
Zřejmě zachvátila mě lásky vlna,
nejeden sen o nás se mi zdál..

Nevím co říct ani co dělat mám,
posledních pár dní téměř nic mě nebaví.
Vím jen,že usínat budu opět sám,
zřejmě zamiloval jsem se a mám z toho obavy..

Možná zdají se mé verše místy obdobné,
já doufám,že mají vždy jiné znění.
Ty si je přeber jak uznáš za vhodné,
já se jdu oddat o tobě snění..
Autor Zbořka, 18.08.2009
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Elisha, Sladkalu
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Jsou to právě tyto okamžiky, které zůstávají a drží nás nad vodou.

04.07.2011 14:53:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí