Stesk

Stesk

Anotace: stesk a osamocení je jeden z mnoha důvodů proč milujem

26.12.2008 14:10

Stesk

Stýská se mi stýská
když na Tebe myslím
je mi smutno
když Tě vedle sebe nemám
neboť jsi pryč
v dáli někde sama

Jsem osamocen a sám
se svým smutkem
a touhou po Tobě

Chybí mi Tvůj smích
Tvůj pohled a něžný dotek
sladký polibek
chybíš mi Ty
v něžném objetí
kdy Tě tisknu k sobě

Přesto na Tebe myslím
a dále smutním
ikdyž to není lehké
a naše city jsou v dáli
někde spolu spojené
jen mi dva jsme sami
Autor JarekBrnoCz, 18.08.2009
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí