Píšu Ti písmenka

Píšu Ti písmenka

Anotace: Píšu Ti písmenka na horkou pleť, chtěla bych s Tebou být napořád - teď.

Píšu Ti písmenka prstama po tváři,
přeju si ať zas mi v duši mé zazáříš.

Píšu Ti písmenka nehtama po zádech,
přeju si s Tebou být, cítit Tvůj horký dech.

Píšu Ti písmenka prstem i na bříško,
přeju si mít Tě tu alespoň maličko.

Píšu Ti písmenka s háčky, co píchají jako růže,
teskním si po Tobě nikdo mi nepomůže.

Píšu Ti písmenka a mám jich už hodně,
přeju si ať srdce Tvé mým nepohrdne.
Autor grázlík, 11.11.2005
Přečteno 675x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí