Křídla

Křídla

Anotace: Jaké to je, když máte lásku, co vám dává křídla a najednou ji ztratíte...

Vzals mě do oblak
a myslels, že lítat budu
A já lítala
ale křídla měla pro ostudu

Křídla od duše
už zas letím s nimi výš
Ty jsi náhle v jiném nebi
a se mnou lítat nemíníš

Odletěls mi
a má křídla mě táhnou k zemi
Tak bez tvých křídel
smutno je mi

Padám ke dnu
křídla se mi ztrácí
Vzneste mě vzhůru
milí tažní ptáci!!

Kéž vznesli by mě k tobě
kéž uvidím tě zas
Teprve tehdy se to stane
až přijde minulý čas
Autor Trixies, 11.11.2005
Přečteno 475x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí