Sen

Sen

Anotace: Ukázat krásný ti chci sen....

Ukázat krásný ti chci sen,
možná mi neuvěříš,
však já jím jsem dokonale okouzlen.

V tom snu naše stíny jsou,
možná nevědí co dělají,
však ruku v ruce jdou.

Vše jako za závojem pro mne bylo,
však já věděl že v něm spousty lásky k tobě bylo.
Já věděl že jsi pro něj byla tou,
před kterou i hvězdy vyhasnou.

Pro mne to však nebyl sen,
zřejmě zjevil se mi okamžik ten,
ve který tajně doufám
a po kterém nejednu noc zoufám.

Ukážme že i sny se plní,
a při ranním kuropění,
spojme realitu s tím mým snem,
uvidíš že nebudu jediný kdo jím bude okouzlen.

(Doufám.)
Autor greapy, 18.08.2009
Přečteno 538x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí