Vyjářeno slovy?

Vyjářeno slovy?

Anotace: Pro mého nejlepšího přítele protože To je on který mi rozumí a je....

M- jsi mráček který není sám,
A- jsi anděl co naučil se lidském hrám.
T- jsi tablo plné barev a obrázků,
O- jsi otázka bez svých otazníků.
U- jsi utěrka co smyje špatné,
Š- jsi šelma která má ráda věci matné.
E- jsi elektřina co potřebuji,
K- jsi květina kterou miluji !
Autor Dark dream, 18.08.2009
Přečteno 479x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí