Má duše nalezla klid

Má duše nalezla klid

Anotace: Má duše nalezla klid

Moje duše,
kdysi smutná.
Dnes může
být veselá.

Má duše hluboká,
poznala pravého člověka,
který krásu do mě vlévá.
Z praváka dělá leváka.

Činí tak naschvál,
neboť, protiklady se vždy přitahují.
Sem, tam oddělují. Pak zas spojují.
Dlouho jsem to nepoznal.

Nyní to je však jasné.
Všechno je hned moc krásné.
Má duše radosti ódy pěje.
Mě to u srdce hřeje.

Má duše,
našla tě.
Ví, že může,
předat mě.

Ví, že u tebe najdu vždycky pochopení,
lásku, smích, bolest i štěstí.
To všechno čeká naše společné žití.

Má duše nalezla klid.
Díky tobě, lásko,
ho bude navždy mít.
Autor James Tony, 18.08.2009
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: Elí
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

krásné, krásné, krásné...opravdu zamilované

19.08.2009 08:49:00 | Elí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí