A tak si namlouvám

A tak si namlouvám

Anotace: Někdy si namlouváme hodně věcí, jsem v klidu, v pohodě, vedeme řeči, však uvnitř duše nám i smutno bývá, to když se láska na nás skrz prsty dívá.

A tak si namlouvám, že už Tě nemiluju,
navenek se světem si vesele prozpěvuju.

A tak si namlouvám, že jsem v pohodě,
pracuju, učím se, vstříc jít chci náhodě.

A tak si namlouvám, jak je mi dobře,
v duchu si promlouvám, tvářím se bodře.

A tak si namlouvám, jak je mi krásně,
že nic mi nechybí, svět můj jsou básně.

A tak si namlouvám, že nic mi neschází,
vždyť vlastně všechno mám - svět plný nesnází.

A tak si namlouvám, že mi to vyhovuje,
teď vlastně, když jsi pryč, srdce mé sabotuje.

A tak si namlouvám, že už Tě nechci vídat,
ve skutečnosti chci Tě mít s Tebou se líbat.

A tak si namlouvám a jen mé sny co vědí,
nikdy to však Tobě nahlas nepovědí.
Autor grázlík, 11.11.2005
Přečteno 299x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí