Snad teď už to víš

Snad teď už to víš

Anotace: ...

Snažím se utéct před nedosažitelnou myšlenkou,
pokud opravdu věří, znám své srdce které bije,
není to pohádka s hloupou smyšlenkou,
odpuštění hledám, i když jen bolestivě dobije.

Lásko, kdepak jsi?
Čekám tu na Tebe jako zakletá princezna,
Miláčku, hledáš mě?
co nenachází klidu a ani svou duši nepozná.

Copak si přeji tak moc?
Sny se rozplynou a slzy nastanou,
Jak mohu zapomenout?
snad se už ty chyby nestanou.

Odcházíš potichu a nevím kam,
možná jsi i toužil bez pomoci klamu,
své sebeúcty kvůli tobě se vzdám,
do tvé nicoty uprostřed těla se v lámu.

Očekával jsi něco jiného?
Dokážu bez Tebe bojovat, ale žít?
Cvok teď hledí na políbeného?
A snad stokrát přeji si tvou touhu mít!

Kletba mě postihla bez jakéhokoli varování,
pospíšil sis mě zničit lstivou hrou,
Ale nečekal jsi že i já ti dám darování,
že neopustíš mě pouze projdeš tmou!
Autor Without Love, 18.08.2009
Přečteno 317x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí