Líbej déšť

Líbej déšť

Anotace: inspirace : Billie Myers - Kiss The Rain

Slyšíš mě?
Dostanu se k tobě?
Je pozdě tam, kde jsi?
Slyším na druhé straně smích...
Jsi si jistý, že tam jsi sám?
Snažím se ti jen říct...
Nezníš jako dřív...

Proč nejdeš ven?
Líbej déšť,
kdykoli mě potřebuješ
Líbej déšť,
když jsem daleko příliš dlouho,
když se tvé rty cítí žíznivé a osamělé
Líbej déšť
a čekej na svítání
Nezapomeň
Jsme pod stejným nebem
A noci
jsou stejně prázdné pro mě i pro tebe
Pokud se nemůžeš dočkat rána,
líbej déšť
Líbej déšť

Chybím ti?
Slyším tě říkat "ano"
Ale nechybím ti tak, jak chybíš ty mně
Je něco nové?
Jak tam je?
Jsou bouřky tam, kde jsi?
Zdá se, že jsi blízko, ale daleko jsi
Znamenalo by to cokoli,
kdybys věděl,
co s mojí myslí zápasí?
Odešel bys?

Až budeš padat
Odmilovávat se
Mysli na mě
Vzpomeň si na mě
Líbej déšť
Slyšíš mě?
Líbej déšť
Autor unstoppable, 19.08.2009
Přečteno 396x
Tipy 5
Poslední tipující: vapiti, Bíša, deuxEm
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Řekla bych... trochu upravený překlad. Samozřejmě je v tom to, co cítím. To, co momentálně prožívám. Hodně z toho je v té písni, a právě proto mě tato píseň inspirovala :)

21.08.2009 23:07:00 | unstoppable

... krásňoučká ... je to překlad nebo Tvé vlastní vnímání hudby ...?

20.08.2009 23:29:00 | vapiti

Bolestiva. Vis, ze jsi sama v labyryntu. Preji ti najit cestu - drzim palce.

19.08.2009 05:46:00 | northcarolina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí