Do nebes

Do nebes

Anotace: :)

Kanoucí slzy z nebes
smutek objal mou duši
do zármutku mě přenes
jsem s tebou, snad to tušíš.

Jak lehkost křídel motýla
co vznesl se až k nebi
má láska v srdci uvízla
a píchá jako hřeby.

Dívám se tiše za křídly
mizejí mi v nebesích
mé oči vrásky pokryly
a slzy jsou jen v nich.

Smutek s láskou hrubě tančí
a pak hraje prim
duše tvá se k slunci vznáší
a nechává tu stín.
Autor Ďábel sám, 19.08.2009
Přečteno 450x
Tipy 3
Poslední tipující: Pevya
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky líbí.

21.08.2009 16:11:00 | Pevya

líbí,,,ST.

19.08.2009 14:21:00 | Acham

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí