sny a touhy

sny a touhy

Anotace: co se stane, to v nás zůstává.

Sbírka: chtěla jsem tebe

netrvalo dlouho a moje křídla se rozprostřela v tvojí krvi.
z mých očí jsi četl strach a všechny moje touhy,
ale lehce jsem podlehla vůni všech mých snů.
pohledy se setkaly jen tak lehce, jakoby splývaly
a vzduch voněl ohněm a sluncem, co dávno zapadlo.
přišla jsem tak, že jsem o tom sama nevěděla.
prsty se propletly tak jako pramínky vlasů.
cinkot skla mezi ostatními hlasy
a cizí obličeje se dívaly skrze nás.
svět zmizel v mlze srpnové noci
a já chtěla, aby všechny moje sny dnes ožily.
.
.
.
hvězdy ozářily dvě postavy těsně u sebe.
.
.
.
a já věděla, že co se tam stane, to tam zůstane.
Autor paramita, 19.08.2009
Přečteno 443x
Tipy 1
Poslední tipující: Caracol
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

líbí;-)

19.08.2009 10:17:00 | Caracol

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí