Nebojím se

Nebojím se

Anotace: ...

Nebojím se tmy
vím že příjde
každou noc se setmí
ráno všad zas půjde

Nebojím se hromů
vím že příjdou
půjdu domů
oni přejdou

Bojím se lásky
ona příjde jednou
opět ty hlásky
co mě do nebe vznesou
,,Miluju Tě"
Autor Wlasticka, 19.08.2009
Přečteno 288x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí