Touha po Tobe

Touha po Tobe

Anotace: touha jak vnímavá

23.12.2008 22:56

Touha po Tobe

Toužím po Tobě jak jen se dá
vnímám Tě jak jen můžu,
neboť na Tebe stále myslím
a toužím po Tobě
jak moc bych tě chtěl
jak moc bych si přál
tě mít
jak moc bych chtěl
Tě vnímat
a s Tebou být
v tom krásně něžném objetí
Tebe se dotýkat
po těle Tě hladit a líbat
jen s Tebou být
a nejen o Tobě snít
při Tvém boku být
a jen s Tebou prožívat ty chvíle
tajné jež nás jediné oba spojují
a přitom rozdělují
těším se na každý pobyt s Tebou
s jemnou něhou
a tím pocitem být jen s Tebou
Autor JarekBrnoCz, 19.08.2009
Přečteno 369x
Tipy 2
Poslední tipující: Pešulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí