Chybíš mi

Chybíš mi

Anotace: samota je těžká

18.08.09-19.08.09

Chybíš mi

Stojím,
k zemi pohled upírám,
smutek
po Tobě drahá mám,
cítím se osamocen
v sobě prázdný

po Tobě se mi stýská,
srdce teskní
po pohlazení
polibku Tvém
a něžném obejmutí

stojím,
do země hledím
a do paměti své píši
jak moc mi chybíš
však do srdce svého
vypaluji
MILUJI TĚ

však nestáčí
jen vnímat
své srdce tu vylévat
je mi smutno
co včil dál ....

myšlenky se tratí
hudbu vnímám
a do rytmu si broukám
s Tebou v náručí tančím
a v duchu Tě vnímám

leč jsem pořád sám....
Autor JarekBrnoCz, 19.08.2009
Přečteno 366x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí