prokletí

prokletí

Anotace: jen pocit

jakou poutník procházím se
městem ztracených duší
nacházet samotu
v prázdném bytě
v prádné duši

když tě nemám
vím, že mě už nic nečeká
jako by mě už nečekalo to,co jsem tak ráda žila
byl jsi výjimečný muž
v mém srdci uchovaný
byls...
a už ta víra v lásku dvou je pryč
doufat je špatné, nakládat s časem neuváženě je špatné,
tak marné

život má své stinné stránky
kéž bych ztratila bolest svou
já nechci zapomenout!nikdy
tot prokletí
co jde dál se mnou!
Autor Meriel, 19.08.2009
Přečteno 333x
Tipy 3
Poslední tipující: Markéta G., rezina, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí