Večerní romance

Večerní romance

Anotace: Opět pro mou milovanou :)

Sbírka: Tentokrát o lásce

Tanec na vlnách,
měsíční záře,
kouzlo opojné,
dvě oddané tváře.
Stín smutku ten dávno je pryč,
jen obrovská touha a po lásce chtíč.
Miluj mne navždy,
já budu Tě milovat,
jak o vzácný poklad
o Tebe pečovat.
Srdce naše ať navždy spojená jsou,
a ruku v ruce ať přes řeku života nás přenesou.
Autor Vševolod Lopaťuk, 19.08.2009
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...a vítej na literu.

20.08.2009 14:36:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí