Krátce

Krátce

Anotace: Léto. Však to znáte.

Sbírka: Na názvu ještě pracuju

Setkání.

Zelené a modré jen
Setkají se letmo
(Ne) náhodou ? Další den
Zas se moment střetnou
A něco víc.

Proč taky ne?

Setkání očí je nevinné ...

...

Zelené a modré denně
Setkají se znovu
Staly se prý účastníky
Vzájemného lovu
Snad je to bavilo, nebo co.

Marně se snažili ztratit se v davu.
Loví se okolí pro zábavu!
Romeo a Julie.

...

Cože?
Už zas pondělí.
Kam se ty všechny dny poděly?
Stabilní i vratké,
Dlouhé – a tak krátké .. ?!!
Pryč.

...

Loučení.

Pár slov – a to asi stačí
Jedna slza řasy smáčí
A víc nic,
aby se to raděj´ nepřehánělo.

Z nevinného však vinné se stalo.
Jaktože stačilo tak hrozně málo???
Autor Trinity666, 19.08.2009
Přečteno 319x
Tipy 3
Poslední tipující: Lioness, Deawe
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí