Cit nemůže být pravdou

Cit nemůže být pravdou

Anotace: čistě moje osobní představa...berte si to osobně..jestli chcete

Není pravda za slovy
Když už se ptáš..
Není o nic lehčí se ti smát
Než…

Když letíš
Proletíš jen střepy barevných obrazovek
Na který tvůj fotr šetřil většinu svých životů
Když na začátku kouřil svou poslední lásku…
Jak to tak vidím
Budem už asi míšenci
Co se váleli v blátě

Jistě, některý rody maj patent na nerozvážný počiny
Některý se smějou povídkám o opakovaných šílenstvích
Filozof by řek:
Jsem tečka v porovnání s touhle tragikomedií

Otočíš tu svou lebku do výrazu zděšeného překvapení
Já jen
„Povídej mi něco o svých ztracených přátelích, miláčku.“
Autor DIDADA, 20.08.2009
Přečteno 308x
Tipy 4
Poslední tipující: Aurelius, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

co neexistujou...

20.08.2009 01:02:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí