Zapovězený syn.

Zapovězený syn.

Anotace: Každý by měl hrdě nést své následky za své činy.

Duch štěstěni není již s námi,
nenávratně ztracen v propasti pekelné,
mnozí ptají se bohů, kde si,
proč nepostrádáš příbuzné?

Neslyšíš, nevidíš, tápeš,
daleko tvůj hřích bloudí,
snad jistě ještě chápeš,
že krvavé je tvé perutí.

Promítáš si cestu zpátky,
která tě drží nad vodou,
za tebou zbořené hradby,
které si zničil bosou nohou.

Srdce stále strádá a pláče,
puká žalem nad slovy pravdy,
nenachází klidu v těle rváče,
již neschováš se v lůně matky.
Autor boomslang, 20.08.2009
Přečteno 291x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí