Z nápoje lásky

Z nápoje lásky

Anotace: ...

Pocit, co na mě dotírá,
popíšu táhle, zeširoka
a obsáhne jej krátká sloka.
Myslíš si, že jsem zbloudila?

Třesou se křídla mléčně bílá,
šat se mi leskne jako brokát.
Opakuji ti asi stokrát,
jak ráda bych čas vrátila.

Bystřina vtéká do potoka,
louka své květy prostírá.
Mou báseň jsem ti povila,
není v ní moudrost od proroka.

Však naplní se do dne a roka,
abych se z tebe napila.
Dnes sním, o čem jsem nesnila,
z nápoje lásky dám si loka.
Autor Inge, 20.08.2009
Přečteno 325x
Tipy 6
Poslední tipující: Pevya, Psavec, Kubino 2
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vrátit čas.., kdyby to tak šlo.. Hezká básnička. Dávám tip.

29.08.2009 20:24:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí