Obdařena láskou

Obdařena láskou

Anotace: ...

Ještě dnes se při vzpomínce chvěji
hlavu ve dlaních
měla jsem tě ze všech nejraději
láskou spoutáni

Láska není hřích...

Omámena vůní tvého dechu
parfém z koření
sedla jsem do stínu u ořechu
láskou souzněni

Láska není soužení...

Bůh má jenom jedno jméno
nebo tisíc jmen
zůstává mi stále utajeno
láskou okouzlen

Láska patří všem...
Autor Inge, 20.08.2009
Přečteno 365x
Tipy 4
Poslední tipující: denebrin, Pevya
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná něžná básnička.

29.08.2009 20:22:00 | Pevya

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí