Miluji

Miluji

Anotace: ...

Miluji tvůj hlas
ten nádherný tón
který hladí můj sluch
svou sametovou jemností

Miluji tvou vůni
to nádherný aroma
které se line všude
kam vstoupíš ladným krokem

Miluji tvé oči
ty modrá světýlka
které když zřím
celý svět se se mnou točí

Miluji tvůj úsměv
nádherné plné rtíky
které mi dávají
chuť do života

Miluji tě lásko moje
jsi pro mě tou pravou
vyplnila jsi mezeru
která zela v mém srdci

Miluji chvíle s tebou
a děkuji osudu
že jsem tě potkal
a že jsi se mnou
Autor Final, 20.08.2009
Přečteno 406x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí