Havraní slet

Havraní slet

Anotace: Cvičíme s životem. Teda on předcvičuje...

Všichni se sejdeme
na srazu z nutnosti
musíme, nelžeme,
pro lásku k věčnosti.

Většinou v úborech,
nechutně podobných,
v podivných úklonech
srdcem jdem do prostných.

Poslouchat proslovy,
to je to nejmenší,
ty nejtěší úkoly,
nikdo z nás neřeší.

Pak příjdou povely,
ze strany osudu,
a jak černí sokoli,
koukáme do hrobu.

Ač je to k nevíře,
jde i tu o lásku.
O lásku k pohybu.

Co je to zvíře,
co má mě na provázku?
Autor Cucumber, 20.08.2009
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí