Je těžko psát

Je těžko psát

Anotace: Občas je těžkéí říci co doopravdy citíme....

Je těžko psát,
jak mám tě rád.

Je těžko psát,
že nechci být jen kamarád.

Je těžko psát,
že políbit bych tě chtěl nejmíň stokrát.

Je těžko psát,
že s vlásky tvými bych si chtěl hrát.

Je těžko psát,
že s tebou bych se chtěl smát.

Je těžko psát,
že tebe bych chtěl v náruči své objímat.

Je těžko psát,
že s myšlenkou na tebe si musím neustále hrát.

Je těžko psát,
že jinou než tebe bych nechtěl svou dívkou nazývat.
Autor greapy, 20.08.2009
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: LeeF
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí