Až jednou za mnou přijdeš

Až jednou za mnou přijdeš

Anotace: City se na tisíc kousků rozsypaly a ze zbytků myšlenky si cosi poskládaly, scházíš mi a přeju si tě tady, však nemůžem se mít, být spolu dohromady.

Až jednou za mnou přijdeš,
já už tu nebudu,
musím jít cestou dál,
vstříc svýmu osudu.

Až jednou za mnou přijdeš,
už mě tu nenajdeš,
a pak se možná dozvíš,
že všechno byla lež.

Až jednou za mnou přijdeš,
u dveří nečekej,
nezvoň a neotvírej,
cestou svou dál se dej.

Až jednou za mnou přijdeš,
v domění lásky mojí,
neber si na ní batoh,
nebude dávno Tvojí.

Až jednou za mnou přijdeš,
možná mě najdeš smát,
jiný mě totiž lásko,
bude mít dávno rád.
Autor grázlík, 12.11.2005
Přečteno 538x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hodně pravdivý, někdy by si člověk měl uvědomit co vlastně má:o(

25.11.2005 10:37:00 | Gamy

zasejc gut Grázlíku.. co dodat? jasný, čtivý s nádechem ftipu - stofka!

12.11.2005 15:26:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí