Kdybys byl můj a já Tvojí byla

Kdybys byl můj a já Tvojí byla

Anotace: Kdyby včera bylo dnes a dneska bylo včera, kdybych teď smála se, včera se rozbrečela a zítra zase pro změnu, hledala jsem obměnu, změnit už se to nedá, nezbývá než jen hledat.

Kdybys byl mým a já Tvojí byla,
vzala bych hlavu Tvou do dlaní
a na ústa Tě políbila.

Kdyby byl můj a já Tvojí byla,
usínala bych s Tebou večer
a přes den o Tobě stále jen snila.

Kdybys byl můj a já Tvojí byla,
šeptala bych Ti večer do spánků,
že jsi můj princ a já Tvoje víla.

Kdybys byl můj a já Tvojí byla,
utíral bys mi slzy ze spánků a říkal,
neplač moje milá.

Kdybys byl můj a já Tvojí byla,
byl a žil, tam kde nyní nejsi,
nikdy bych Tě už nepustila a teď neptala se "kde jsi".
Autor grázlík, 12.11.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dávám plnej kotel..bo mám rát jednoduchost a taky to dyž mje to vtáhne osloví pohladí či rozesměje..

gut! .))

12.11.2005 15:25:00 | Bean

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí