Sny

Sny

Anotace: Milovat a být milována... Zázrak :)

Sbírka: TY

Vždy jsem se probouzela s bolestí
Sny se mi rozplývaly před očima
Sny, které byly mým vším
Sny, po nichž jsem zůstávala sama
ve světě strádání a počítačových her
Ten svět měl mnoho děr
a já je plnila vším, čím to bylo možné
Jen chvilka spokojenosti?
Proč ne?
Nic není věčné v tomhle světě bojů
Mou touhu přežít nespojuj
s jednoduchostí vyřešení mých zmatků
Mnohdy to nebylo snadné...
Ale...
Ty chvíle jsou pryč a vše se obrátilo
Teď spím tak 4, možná 5 hodin denně
Sny a spánek sám mě neskonale děsí
Chci zůstat vzhůru, když jsi u mě
Chci dívat se, jak spíš
Položit dlaň na tvou hruď, když kašleš
Přestáváš, i když mě necítíš
Chci zpívat ti písně, co jsem vždy milovala
Co na tom, že mě neslyšíš?
Chci přivonět k tobě, políbit tě
A ty dál spíš
Odevzdaný mé přítomnosti
Zranitelný, nahý, můj
Jak mám jít spát?
Každý pohled na tebe připomíná mi...
Život je snadný, když máš mít koho rád
Sny nic nenahradí
Láska dává mat
všem lidským potřebám a přáním
Ještě si zapálím a pak přitulím se k tobě
Lásko, slzy do mých očí vháníš
Netušila jsem, že takhle šťastná mohu být
Lásko, život je snadný žít,
když mohu vedle tebe snít...
Autor unstoppable, 21.08.2009
Přečteno 535x
Tipy 5
Poslední tipující: jedam, Bíša, vapiti, Kars
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dostávám od něj mnoho lásky, proto mu dávám veškerou svou :)

21.08.2009 23:09:00 | unstoppable

.. je to krásné, ale také tak nebezpečné ... nezapomínej dávat také lásku sama sobě ...

21.08.2009 14:01:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí