Pod tvými šaty

Pod tvými šaty

Anotace: Inspirace : Shakira - Underneath Your Clothes

Sbírka: TY

Jsi píseň
napsaná rukou boha
Já jsem jen žena pouhá
Žena plná zvláštních vyznání
Jsi jediným místem,
kde své city uchráním
Pod tvými šaty je hledám
Pod tvými šaty je příběh, co nikomu nedám
Muž, kterého jsem si vybrala
Moje území
Všechno, co si už konečně zasloužím

Díky tobě zapomněla jsem
na lži a přetvářku tohoto světa
Zapomněla jsem slzy i bolest
A našla jsem, co hledala jsem léta
Když přátelé jsou v nedohlednu
Když party končí
Pořád patřím k tobě
Pořád hledíš mi do očí

Miluji tě víc než cokoli na této planetě
Tvé pohyby, slova, kroky, tvůj dech
Všechno se zdá být neuvěřitelné
Ujišťuje mě jen věčný úsměv na tvých rtech
Jako zvuky nemohou být bez ticha
Jako slunce nemůže být bez nebe
Jako ryba nemůže být bez vody
Já nemohu být bez tebe

Pod tvými šaty je můj příběh
Pod tvými šaty je muž, kterého chci
Mé území
To, co si zasloužím
To všechno ty jsi
Autor unstoppable, 21.08.2009
Přečteno 452x
Tipy 5
Poslední tipující: vapiti, jedam, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

... krásné vyznání ...

21.08.2009 23:33:00 | vapiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí