...zlato jsi pro mne vším...

...zlato jsi pro mne vším...

Anotace: nu tohle bych ani nenazvala básní, je to takové podle mne jednoduché, ale nevadí :) ...Lásko miluju tě moc, a chci být s tebou celičkou noc, je den, kdy tě nevidím...

Sbírka: Tajuplný svět vnitra mého ;)

Zlati, sedim tady
sedím a myslím na tebe
ano je to tak
myslím opravdu na tebe
a víš proč?
protože jsi pro mne vším
sedím a sním
sním o naší minulosti,
sním o naší přítomnosti
a
sním o naší budoucnosti.


Lásko miluju tě moc,
a chci být s tebou celičkou noc,
je den, kdy tě nevidím,
je sotva chvilka co nejsem s tebou,
a už prahnu po tobě,
po tvých nádherných polibcích,
po tvém krásném doteku,
po tvém uhrančivém pohledu.


Lásko, zlatí moje, Miluju tě !!!
Autor MjUzIKberus, 21.08.2009
Přečteno 780x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí