Samota

Samota

Anotace: ...

Sbírka: Kniha stížností

Jsem tu, avšak nevím, kde jsem..

Kráčím tichým, temným lesem.
Stromy zpívají pohřební píseň,
srdce svírá divná tíseň.

Nepomohly žádné rady,
nevím kdo jsem, proč jsem tady.

Kráčím dál, nejistým krokem.
Nemám komu dáti sbohem.
Kráčím dál, cestou temnou,
jen myšlenky jsou se mnou.
Myšlenku na lásku o níž jsem snila,
s kterou jsem na chvíli šťastná byla.

Vnímám ten pocit pouze,
o zradě a lidské touze.
Sním o hvězdách, jež zazáří,
vykouzlí úsměv na tváři.

Poslouchám cizí hlasy,
tichý vánek, hladí vlasy.
Ponuro, ticho jak v hrobě,
plačící nevěstu vedou si k sobě
Autor darkday, 21.08.2009
Přečteno 438x
Tipy 5
Poslední tipující: Lady Elleana, miroslaF, Le ver luisant, Kristýnka15
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádhera. Co dodat?

01.09.2009 17:11:00 | Weixelbraunka

smutek je tu stále s námi,
a nečeká na pozvání.
Prostě přijde a neodchází,
úsměv zmizel, v kůži mrazí...

krásná básnička (teda ta Tvá, samozřejmě =))

23.08.2009 14:55:00 | miroslaF

Jako by kolem mne proplul smutek.Je to kouzelné. Krásné VERŠE.Příjemně se tvá slova čtou.

21.08.2009 16:03:00 | Čoki

To je krásný :) sice smutný, ale krásný...

21.08.2009 11:49:00 | Lady Elleana

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí