CHlap

CHlap

Anotace: Něco by mnělo platit v každé době.

Sbírka: Psaní pro Tebe(člověče)

Byl jsem už podruhé v opojení,
byl jsem se sebou spokojen,
to je ten den kdy kluk se žení,
úspěch jsem mněl již u dvou žen.

Ne já se nechci vytahovat a připadat vám jako Donchuan,
chlap ten musí usilovat aby byl svou ženou milován.
Dnes už to ani není v modě,když jsou dva spolu sezdáni,
myslí že dál jsou na svobodě,druhým že nejsou vázáni.

Vážně si myslíte že tomu věřím?
že snˇatek může být někdy přežitkem,
po svoji manželce já nejvíc toužím
a chvíle sní jsou mým nejhezčím zážitkem.

To nejsou jen leda jaká slova,
když řekneš,povinnost,láska a cit,
je jedno jaká je dnes doba,
ta jenom v manželství se dají zúročit.

Já nemohu žít jen na"psí knížku",
klukem bych tak,sám sobě se zdál,
s milenkou můžu být jen na chviličku,
se svoji manželkou však chci žít dál a dál.
Autor jozífek, 21.08.2009
Přečteno 451x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí