Mysl s Tebou

Mysl s Tebou

Anotace: stále Tě vnímám sic nejsem s Tebou

23.12.2008 00:43

Mysl s Tebou

Ležím a vnitřně Tě vnímám
pokouším se spát
a snažím se i psát
o někom koho mám tolik rád
a kde mi srdce plesá
a vnitřně se třepu jako osika

Kolena se mi podlamují
jen při pohledu na Tebe
a celí se třesu
jen při pomyšlení na Tebe
kde vnímám Tebe celou
a snažím se Ti najevo dát
jak moc pro mě znamenáš

jen nesmutni lásko má
neboť Tě vnímám a chybíš mi

Láska je křehká
jako Ty sama
ale pokuď je upřímná
nic ji nezlomí
tak nesmutni lásko a buď svá
neboť láska má je upřímná
a něžná k Tobě
Autor JarekBrnoCz, 21.08.2009
Přečteno 414x
Tipy 4
Poslední tipující: Květka Š., Vera, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Tahle je od srdce.....moc povedená...

21.08.2009 18:56:00 | Vera

zajímavě napsané

21.08.2009 18:43:00 | Radek.oslov.Šafárik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí