Ticho

Ticho

Anotace: někdy je jeden okamžit ticha více než tisíc slov a člověk se kterým promluvíme sotva pár vět je nám sympatičtější než ten jehož hlas se dá přirovnat k bzučení otravného hmyzu

v tichu
plném cizích hlasů
a myšlenek rodících se
slyším hlas tvé duše
tiše a skromě modlící se
za můj déšť

též tiše sedím
a poslouchám klapání
to se jen tiše točí
tvé tiché oči

tak jako ubývá k ránu
měsíční záře
ztrácí se dny z kalendáře
a jen vítr zná naše tajemství
a šeptá je do hloubi naších duší,
jak skvěle ho slyšíme zkrz zacpané uši

tvé sevřené rty
mi říkají kouzelná slůvka
nenávidím je a s nimi i tvůj hlas,
namísto nich chci slyšet tvé ticho
a naslouchat mu zas a zas
Autor Trauma, 21.08.2009
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Adie.80, Earl, labuť, Jana M.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí